Jadłospis

JADŁOSPIS do pobrania poniżej

ALERGENY zgodnie z załącznikiem II rozporządzenia 1169/2011:

  1. Zboża zawierające gluten (tj. przenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne.
  2. Skorupiaki i produkty pochodne.
  3. Jaja i produkty pochodne.
  4. Ryby i produkty pochodne.
  5. Orzeszki ziemne(orzeszki arachidowe)i produkty pochodne.
  6. Soja i produkty pochodne.
  7. Mleko i produkty pochodne ( łącznie z laktozą).
  8. Orzechy, tj migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/ochechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy Oueensland i produkty pochodne.
  9. Seler i produkty pochodne.
  10. Gorczyca i produkty pochodne.
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
  12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na S0 .
  13. Łubin i produkty pochodne .
  14. mięczaki i produkty pochodne .
Kategoria: Powiązane pliki [2]
Format Data publikacji Nazwa pliku (kliknij aby pobrać) Pobierz Zobacz
Kategoria: Jadłospis
pdf 2021-03-10 jadłospis 15-19.03.pdf
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 41
jadłospis 15-19.03.pdf 60,98KB zobacz
pdf 2021-03-18 jadłospis 22-26.03.pdf
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 51
jadłospis 22-26.03.pdf 59,93KB zobacz
do góry
Witamy Państwa na naszej stronie internetowej. Zapraszamy również na naszego Facebook'a (klik)