Jadłospis
JADŁOSPIS do pobrania poniżej
ALERGENY zgodnie z załącznikiem II rozporządzenia 1169/2011:
- Zboża zawierające gluten (tj. przenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne.
- Skorupiaki i produkty pochodne.
- Jaja i produkty pochodne.
- Ryby i produkty pochodne.
- Orzeszki ziemne(orzeszki arachidowe)i produkty pochodne.
- Soja i produkty pochodne.
- Mleko i produkty pochodne ( łącznie z laktozą).
- Orzechy, tj migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/ochechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy Oueensland i produkty pochodne.
- Seler i produkty pochodne.
- Gorczyca i produkty pochodne.
- Nasiona sezamu i produkty pochodne.
- Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na S0 .
- Łubin i produkty pochodne .
- mięczaki i produkty pochodne .
Format | Data publikacji | Nazwa pliku (kliknij aby pobrać) | Pobierz | Zobacz |
---|---|---|---|---|
Kategoria: Jadłospis | ||||
2023-04-17 |
Jadłospis 17.04-21.04.pdf
zobacz:
rejestr zmian pliku,
ilość pobrań: 60
|
Jadłospis 17.04-21.04.pdf 90.04KB | zobacz | |
2023-04-24 |
Jadłospis 24.04-28.04.pdf
zobacz:
rejestr zmian pliku,
ilość pobrań: 42
|
Jadłospis 24.04-28.04.pdf 90.53KB | zobacz |